TORNAR
PUBLICITAT

El barri del Poble Sec torna a tenir associació de veïns

El 20 de juliol celebra el Sopar Popular al Garcia Fossas

societat
Dilluns, 8 juliol 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

S'està presentant a la ciutadania la nova Associació Veïnal del Poble Sec, impulsada per un grup de veïns i veïnes del barri igualadí que buscaven "un espai col·lectiu de trobada i de dinamització del barri i de la seva vida veïnal que feia anys que mancava, a més d’un lloc de debat i una mitjà per establir vincles de col·laboració entre totes les persones i les entitats de la zona". 

L'associació ha recuperat el tradicional sopar popular de veïns, que es farà el 20 de juliol a la posta del Garcia Fossas. Després del sopar es podrà gaudir del Ball de Nit amb la orquestra Vives Veus. Els tiquets d’aquest sopar es poden adquirir fins al 18 de juliol  a les diferents botigues del barri (Don Relax, Opcinatura, Pastisseria Pla, Anoia Foto, Maphre, Tintorria Fisol, Ferreteria Tools, Mobi Dyf mobles, Drogueria Dispunt, Silxama Bisuteria).

La nova associació s'està donant a conèixer amb uns díptics informatius que reparteixen a les bústies del barri, amb informació sobre l'entitat i convidant els veïns al sopar popular del dia 20. També estan realitzant punts d'informació en diversos llocs del barri. la primera matinal informativa es va fer el passat 22 de junt a la plaça Anselm Clavé, la segona el passat dissabte dia 29 a la plaça Pompeu Fabra i la tercera va tenir lloc aquest dissabte passat a la zona de vianants del carrer Sant magí amb Av. Barcelona. La propera es farà aquest dissabte dia 13 a la zona de vianants del carrer Sant Josep amb Av. Mestre Muntaner.

L'objectiu de la nova assocació veïnal és "millorar la qualitat de vida de les persones, i ho pretenem fer: gestionant iniciatives, fomentant la participació, representat al veïnatge, vetllant per la dinamització i l’ampliació de serveis al barri, donant suport a les reivindicacions i essent interlocutors amb les administracions i amb qui calgui”.

Entre altres serveis, l'entitat ofereix un servei  gratuït d’assessoria jurídica per als veïns i veïnes del Poble Sec que s’associïn, ofert per el Gabinet Jurídic Claramunt,  per tal d’ajudar en les consultes que puguin sorgir sobre temes legals i jurídics relacions amb valors cadastrals, urbanisme, obres, comunitats de propietaris, ect... 

L’Associació Veïnal del Poble Sec compta amb la col·laboració i ajut de la l’Associació NOU CENTRE de comerços, negocis i entitats, des de on també s’ha engegat un sorteig de tiquets per el sopar popular del dia 20, comprant en certs establiments del barri. També l’Ajuntament d’Igualada li ha donat suport.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.