TORNAR
PUBLICITAT

Calaf publica la licitació per a la construcció i explotació d'un tanatori

El pressupost de licitació és de 97.291,25 euros sense IVA

societat
Dissabte, 25 maig 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Finalment, després d'anys d'estira i arronsa, el tanatori de Calaf tira endavant. Durant el proper mes, fins el 21 de juny, es podran fer les ofertes a través del registre electrònic del portal de contractació pública de la Generalitat.

PUBLICITAT

Calaf ha tret a licitació la construcció i l'explotació d'un edifici destinat a tanatori. El pressupost de la licitació és de 97.291,25 euros sense IVA i la durada del contracte és de 25 anys. Les ofertes es podran entregar fins al divendres 21 de juny a les 2. La concessió autoritza al seu titular a "utilitzar el terreny, construir, gestionar i explotar una construcció destinada a tanatori per a prestar serveis funeraris de domini públic".

S'estipula un cànon fix durant tota la concessió i es determina en un import anual de 3.891,65 euros, l'IVA no inclòs, que representa un import total per total la concessió de 97.291,25 euros, IVA no inclòs. Els plecs de clàusules administratives i tècniques es poden consultar en aquest enllaç del perfil del contractant de la Seu Electrònica de l'Ajuntament.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.