//Plugins sense CDN ?>
Un dels objectius del curs ha estat potenciar la idea de fer de la comarca de l’Anoia un referent quant a restauració i hostaleria es refereix, i ha complementat iniciatives com les del Cigronet o la de la Vinyala de l’Anoia. Amb aquesta activitat de formació, s'ha pretès millorar el servei del vi al restaurant, donant formació teòrico-pràctica als assistents, tant sobre el procés d’elaboració del vi com del seu servei correcte final a la taula, passant pel maridatge més adequat amb els plats dels comensals i la bona elecció de vins especials (com caves, champagnes, generosos...) que lliguin amb les postres. En aquest sentit, i a l'última de les sessions, cadascun dels restaurants ha aportat un plat de la seva carta per a casar-lo amb el vi més adequat.
El curs va ser conduït per Sònia Farran, sommelier professional, Premi Nas d'Or Catalunya 2008 i 1r Premi Marqués de Riscal 2009. La formació ha estat seguida per més de 12 restaurants de la comarca, els més preocupats pel correcte servei del vi als seus establiments i, al sopar de cloenda realitzat la setmana passada, es procedí a l'entrega de diplomes en reconeixement a l'esforç invertit per cada un dels participants.