TORNAR

Es convoquen la Beca i el Premi Nit de la Professió Anoia 2018

S’atorgaran en el decurs de l’acte d’enguany, el 26 d’octubre

societat
Dimarts, 17 juliol 2018. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb una dotació econòmica de 1.500 euros, els col·lectius de professionals vinculats a l'àmbit salut de l'Anoia convoquen la Beca Nit de la Professió.  L'objectiu de la convocatòria és col·laborar al desenvolupament de projectes de recerca i innovació per part dels professionals de la salut de l'Anoia, projectes relacionats amb la seva tasca professional desenvolupada a aquesta comarca.

L'Acadèmia de Ciències Mèdiques a l'Anoia, i les respectives delegacions del Col·egi de Metges de Barcelona, el Col·legi oficial d'infermeres i infermers Barcelona, el Col·legi de farmacèutics de Barcelona, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i el Col·legi oficial de psicologia de Catalunya, han convocat el Premi i la Beca Nit de la professió 2018 per als professionals de la salut de l'Anoia. La Beca també compta amb el suport de MIPS Fundació Privada. Aquests col·lectius organitzen cada any la Nit de la professió, un punt de trobada dels professionals de la Salut de l'Anoia.

El guardó té per objectiu premiar aquells treballs de recerca en l'àmbit de la salut desenvolupats a la comarca de l'Anoia. Els treballs podran ser inèdits, publicats o acceptats per a publicar, i/o presentats en qualsevol esdeveniment científic en el termini dels dos darrers anys.

Una de les fotografies de família dels guardonats en aquest acteLa Beca Nit de la professió vol donar suport a un treball o projecte de recerca i/o innovació en l'àmbit de les ciències de la salut desenvolupat a la comarca de l'Anoia. En ambdós casos la dotació econòmica serà de 1.500 euros, el termini de presentació serà el 15 de setembre de 2018. En el cas de la Beca, el projecte becat s'haurà de dur a terme en el període comprès entre l'1 d'octubre de 2018 i el 15 de setembre del 2019. La resolució es farà pública en el decurs de l'acte de la Nit de la professió, el 26 d'octubre de 2018. Tota la documentació necessària per presentar-se al Premi i la Beca Nit de la professió es pot trobar al web Academia.cat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.