TORNAR

La cuina, una bona manera d’aprendre a reciclar

'Recicla't a la cuina, aprofitem-ho tot'

societat
Dimecres, 20 abril 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
‘Recicla’t a la cuina, aprofitem-ho tot’ és el títol del llibre resultant d’una campanya duta a terme pel Consell Comarcal de l’Anoia amb la vocació de promoure els bons hàbits de separació de residus. Un total de 90 receptes fetes amb ingredients sobrants és el que els lectors podran trobar en aquest llibre que pretén fer pedagogia sobre com reciclar els residus que es generen.

Presentació del llibre al Consell Comarcal

21 municipis de la comarca s’han adherit al projecte i la campanya ha estat un èxit. Fins a 700 persones han participat en els 51 tallers que s’han organitzat per ensenyar a cuinar les receptes que apareixen en el llibre.

La participació ciutadana ha estat clau en el procés d’elaboració d’aquest llibre ja que els anoiencs han tingut l’oportunitat d’escriure receptes; l’única premissa, que siguin receptes de cuina d’aprofitament, és a dir, que els principals ingredients sigui menjar sobrer d’altres àpats.

La principal voluntat d’aquesta campanya és conscienciar la ciutadania de l’aprofitament del menjar i també d’apropar-la als bons hàbits de recollida selectiva, per això, també s’inclouen consells pràctics sobre com elaborar altres plats, conservar correctament els aliments i reciclar els residus que se’n generen.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.