//Plugins sense CDN ?>
Lluís Bonet, director del Màster de Gestió Cultural de la UB, serà el convidat d'un debat que promet. El Dimarts de Diàlegs torna i en la seva 26a edició posa sobre la taula el model de Festa Major d'Igualada.
L'espai de debat i reflexió d'Igualada DdD (Dimarts de Diàlegs) ja té a punt la sessió d'aquest mes de novembre després de la parada estival. L'espai posa a debat la pregunta: "Quina Festa Major volem?". Es farà dimarts que ve, 15 de novembre, a les 8 del vespre, a la Sala de Socis de l'Ateneu Igualadí. Les diferents visions de la festa són, sovint, motiu de debat a la ciutat. Es vol analitzar quins són aquests models i com podria ser la Festa Major d'Igualada en els propers anys. DdD vol posar el focus en el paper de les colles, entitats i Ajuntament, en la presència de nous i vells elements, en el finançament del programa d'actes, el calendari i en el que significa pels igualadins. També es vol analitzar quines eines existeixen per fer possible la gestió cultural.
La introducció de l'acte anirà a càrrec d'un dels majors experts en gestió cultural a nivell català com és el director del Programa i del Màster de Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona, Lluís Bonet. A través d'un diàleg-entrevista amb el coordinador de DdD Jordi Cuadras, Bonet farà una radiografia de quines són les característiques claus per una bona gestió de la cultura.
Després es passarà a acotar el debat a escala local tot centrant el tema al voltant de la Festa Major. A la 'Fila 0' s'hi han convidat els diferents col·lectius implicats amb la festa a través de Pau Durant (president de la Coll@nada), Ismael Miñano (membre de la FESTHI), Joan Pou (president de Dessota) i Ada Jover (tècnica del Departament de Promoció Cultural de l'Ajuntament d'Igualada). Com en qualsevol sessió de DdD, el públic també podrà intervenir-hi, ja que la seva paraula és fonamental.
Aquesta serà la sessió número 26 de Dimarts de Diàlegs. DdD és l'espai de tertúlia, debat i reflexió d'Igualada que acull l'Ateneu Igualadí des del mes de gener del 2014. Dimarts de Diàlegs entén i promou el debat, el diàleg i la discussió com a eines per a fomentar el coneixement i el pensament crític a la ciutat. Es fa un dimarts al mes i sempre es posa a debat un tema relacionat amb Igualada. La web de la iniciativa és dimartsdedialegs.cat, on es poden veure resums de totes les sessions.
Pere
10 de novembre 2016.10:47h
Es de suposa que el debat inclourà la iniciativa del Sr Vilarubies en imposa la festivitat de San Bartomeu com a festiu