TORNAR

Dissabte, tast de productes i tallers de cuina infantil a Sant Agustí

L’activitat coincideix amb la botiga al carrer d’Igualada

societat
Dimarts, 2 març 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Des del Programa de millora del barri de Sant Agustí i amb l’objectiu de dinamitzar l’eix comercial del barri, hem organitzat per segon any consecutiu l’activitat Menja Sant Agustí per tal de promoure els productes dels comerços del barri. L’activitat coincideix amb les Botigues al Carrer que organitza la UBIC, i tindrà lloc a la plaça de Creu on es durà a terme la mostra i tast de productes. anoiadiari sortegem un sopar per a dues persones al Restaurant Port Lligat

Amb el ‘Menja Sant Agustí’ es pretén promoure l’alimentació saludable i els productes de qualitat de les botigues de la zona. La mostra i tast de productes consistirà en un seguit de plats elaborats exclusivament amb ingredients dels comerços del barri i anirà a càrrec dels alumnes del mòdul de cuina i serveis de restauració de l’Escola Pia d’Igualada.

L’activitat vol mostrar les potencialitats del barri, i promoure que la resta de la ciutat conegui la varietat i la qualitat dels productes que es comercialitzen a Sant Agustí. S’organitza des de l’Ajuntament d’Igualada, i compta amb la col•laboració de diversos comerços de la zona: Cal Balcells, Llegums Roca, Supermercat Sant Agustí, fruites i verdures Pere Prat, Drogueria Riba, Agroigualada Cooperativa, Forn l’Espiga, Restaurant Port Lligat, Forn Alemany, Flor Alba, Cal Passanals, Servimàtica, Estanc Sant Simplici, Ortopèdia Duran, Joieria Costa, Ganiveteria Merino, La Guspira.

Tast variat a 1 €

Les persones que el proper dissabte 6 de març passegin per la plaça de la Creu tindran la possibilitat de tastar diferents plats com l’assortit d’embotits amb pa amb tomàquet, broquetes de diferents carns i verdures fetes a la brasa, encenalls de pernil ibèric, paella, amanida de favetes amb pernil, empedrat de mongetes amb bacallà, broqueta de fruita amb xocolata calenta, xocolata desfeta amb coca, vi i cava. El preu de cada tast serà d’1 €.

Paral.lelament a aquesta activitat hem organitzat uns Tallers de cuina infantil adreçats a nens i nenes d’entre 4 i 12 anys, amb l’objectiu d’apropar-los al món de la cuina i de l’alimentació saludable. L’accés als tallers és lliure i tindran lloc al carrer de Sant Simplici a càrrec de Petit Xef, estudi gastronòmic infantil.

Documents adjunts

Menja sa



0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.