//Plugins sense CDN ?>
Tapes dolces i salades, elaboracions originals i altres de ben tradicionals... un variat ventall de plats van fer les delícies de centenars de persones, dissabte al vespre. En alguns casos les entitats van haver de muntar una cuina mòbil, perquè van fer 'in situ' els plats que s'havien de servir calents.
Algunes entitats, amb segell de procedència, com la Unió Cultural Extremenya Anoia, la Casa d'Andalusia de l'Anoia o els Amigos Belmezanos en Cataluña van preparar plats típics d'aquestes regions. Altres, van tornar a apostar per propostes reeixides d'anys anteriors, com és el cas de l'Associació Cultural Camp del Rei, que va tornar a cuinar ous ferrats amb xoriço i que va repartir més de 300 plats, i l'Esbart Dansaire de Vilanova del Camí, que va repartir pa amb tomàquet i botifarra. L'Associació del Comerç i la Indústria i el Club San Roque van posar un toc d'imaginació en algunes de les tapes. I la part dolça, la de les postres, va anar a càrrec de l'associació marroquina Abderrahman el Dakhel i de Càritas Parroquial.
Aquest any, la festa va estar amenitzada en directe per Dj D. Santi, Djordie i Dj Felip. Tots tres es van encarregar de posar ritme a la cita gastronòmica amb una selecció de diferents estils musicals.