//Plugins sense CDN ?>
El Casal Popular d’Igualada, el Foment, ha ampliat fins el 28 d'agost el termini per a la presentació de candidatures per a la gestió, mitjançant concurs públic, de l’Espai gastronòmic de l'entitat. És previst que l'espai obri les portes pels voltants del mes de novembre de 2016.
Després d'una primera fase, iniciada el Casal Popular d'Igualada, el Foment, ha decidit ampliar el termini per a la presentació de candidatures per a l'adjudicació de la gestió de l'Espai Gastronòmic. La decisió ha estat presa per l'assemblea de l'entitat, atenent a les demandes d'alguns interessats i que han estat recollides en les bases, que s'han modificat.
El projecte gastronòmic donarà servei a l'espai de la cafeteria, a l'emblemàtica Sala Magna i a la terrassa de l'edifici, situat a la Rambla Sant Isidre número 14. L'equip disposarà d'una cuina renovada i adequacions que assumirà l'entitat en els propers mesos. L'inici de l'explotació serà el novembre de l'any 2016 i tindrà una durada de tres anys.
Es poden presentar propostes fins el 328 d'agost. Per a l'adjudicació hi haurà un concurs en el qual es valoraran diversos aspectes de les candidatures: que l'empresa sigui una cooperativa, un projecte culinari basat en productes de proximitat, carta de vins elaborats als Països Catalans, experiència i formació en hosteleria o coneixement de la ciutat, entre d'altres aspectes. El concurs culminarà amb una votació dels associats.
En aquest enllaç trobareu les bases per a l’adjudicació mitjançant concurs públic de la gestió de l’Espai gastronòmic del Casal Popular d’Igualada, el Foment.
Fruit d'un procés de confluència entre les entitats Casino Foment i el Casal independentista La Teixidora, el Casal Popular d'Igualada pretén ser una eina útil al servei de la ciutat i del país que s'està construint, punt de trobada i seu d'entitats i col·lectius per desenvolupar projectes socials, polítics i econòmics. Actualment el formen 240 socis i té previst inaugurar aquesta tardor després d'un període de reformes.
Els que no parlin el català, podran entrar?
08700
21 d'agost 2016.12:17h
Se esta estudiant la possibilitat, pro es difícil que sigui possible!!!
Primer la terra, després la pela, o es al reves ?
24 d'agost 2016.17:18h
Tranquil, tothom és benvingut. Els qui no saben escriure també.
juan
08700
20 d'agost 2016.11:45h
A mi que no me esperen, sin desmerecer los vinos Catalanes, prefiero un buen ”Ribera del Duero”, y que decir un buen Ribeiro, con un buen pulpo a la Gallega.
En los negocios, como en muchas... Llegir més facetas de la vida, el mirarse el ombrigo, es una pesima opcion!!!!
Pere
Igualada
22 d'agost 2016.08:45h
Doncs les vegades que he estat a La Rioja no he trobat gaires llocs on menjar unes mongetes amb botifarra o una esqueixada de bacallà per exemple, i menys encara algun bar al famós carrer Laurel on... Llegir més prendre cap vi del Penedès, Terra Alta o Pla de Bages. Ho dic per lo de mirar-se el melic.