TORNAR
PUBLICITAT

La Fundació Àuria engega dos cursos de verificació de qualitat en empreses

El Servei d’Inserció d’Àuria ha aconseguit en deu anys gairebé 800 contractes laborals

societat
Dimecres, 9 gener 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

De mitjans de febrer fins a mitjans d'abril, la Fundació Àuria organitza dos cursos de verificació de qualitat. S'adrecen a adreçades a col·lectius en risc d'exclusió social o en situacions socials de vulnerabilitat.

De cara al proper mes, el Servei d'Inserció Especialització d'Àuria Fundació, SIE, organitzarà dos cursos gratuïts sobre operacions de verificació de qualitat. L'objectiu de "donar resposta a les necessitats del teixit empresarial" de les comarques de l'Anoia i el Baix Llobregat i del foment de l'ocupació de les persones ateses.

Aquestes accions formatives s'iniciaran el 18 de febrer i finalitzaran el 18 d'abril amb pràctiques incloses en empreses del sector de l'automoció, al Baix Llobregat i dels sectors del tèxtil, del paperer i de l'alimentació a l'Anoia. Un Pla formatiu que contempla les tècniques d'examen, la comprovació i el control dels productes i el compliment de les normes de seguretat necessàries a les empreses.

Es tracta de cursos que van adreçats a persones en risc d'exclusió social o en situacions socials de vulnerabilitat inscrites a l'Oficina de Treball, SOC, que disposin de certificat de discapacitat i resideixin a les comarques de l'Anoia o el Baix Llobregat. Aquestes formacions, de caràcter gratuït, compten amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i s'emmarquen en el Programa SIOAS, Serveis d'Orientació, acompanyament i Suport a la Inserció de les Persones amb Discapacitat i/o Malaltia Mental, finançades pel Fons Social Europeu.

Algunes sessions tindran escenaris diferents, cas del 22 de gener a sala d'actes de Can Pasqual a Esparraguera i el 23 de gener a la seu d'Àuria Fundació, a l'avinguda Andorra 28 d'Igualada. Enguany, el Servei d'Inserció que acaba de complir deu anys des de la posada en marxa, segueix amb la seva vocació de formar, i inserir a persones en situació de vulnerabilitat però també d'estar
atent a les necessitats emergents del teixit empresarial per dona'ls-hi solucions. Una tasca formativa i d'ocupació que ha generat durant aquest període 780 contractes laborals, més de 280 formacions per a les persones i ha visitat més de 180 empreses.
L'increment de persones que s'ha adreçat al SIE no ha parat de créixer fins a superar el miler, de forma agregada. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.