//Plugins sense CDN ?>
Obert a totes les dones embarassades, les mares i els pares de Vallbona i de la comarca, el grup es reuneix dues vegades a la setmana –dimarts i dijous- per posar en comú les seves vivències i resoldre dubtes que els puguin sorgir en el dia a dia respecte a l’embaràs, el procés d’alletament i la criança dels infants.
aMAMAntem compta amb el suport de l’Ajuntament de Vallbona, que ha cedit els espais per a la realització de les trobades. Les sessions dels dimarts es fan a la Sala dels miralls del poliesportiu, de 2/4 d’11 del matí a 12 del migdia, i les de dijous tenen lloc a la llar d’infants, de les 6 a 2/4 de 8 de la tarda.
El grup ofereix un espai on reflexionar, donar-se suport mutu i compartir experiències sobre la maternitat i la paternitat, així com alegries, consell i dubtes. També ofereix l’oportunitat d’intercanviar coneixements, expectatives, sentiments, i emocions. Totes les idees i opinions són benvingudes, ja que és una oportunitat per aprendre, expressar-se, dialogar i créixer junts amb els fills i filles.
aMAMAntem també comptarà amb el suport de diversos professionals que oferiran xerrades i tallers per ajudar en aquesta tasca. De fet, aquest mes de febrer es farà un primer curs de massatges per a nadons.
Els objectius principals d’aMAMAntem són:
• Crear un vincle entre mares durant l’embaràs, la lactància i la criança dels fills i filles.
• Oferir suport mutu, sobretot en situacions conflictives
• Compartir experiències, dubtes, des de l'embaràs fins a la criança.
• Disposar d’un espai conjunt on poder parlar i reflexionar sobre els temes que interessen a les famílies.
• Poder oferir un espai obert al poble on qualsevol mare o pare pugui participar-hi.
• Oferir informació a través de xerrades, tallers, sessions... sobre l’embaràs, el part, el post-part, la lactància materna, la criança. I poder proposar debats, oferint informació actualitzada sobre lactància i criança.
• Compartir i gaudir de la companyia d’altres famílies en un ambient càlid i respectuós
Actualment el grup aMAMAntem està format per 13 famílies, 5 de les quals són d’altres localitats veïnes. Les persones que estiguin interessades a sumar-s’hi poden contactar amb aMAMAntem al facebook del grup, mitjançant el correu electrònic amamantem@gmail.com o als telèfons 686 86 25 66 i 605 92 27 70.