//Plugins sense CDN ?>
El passat dijous 16 de novembre, la Confraria de la Vinyala va organitzar la Nit dels Confrares a l'hotel Bruc. L'esdeveniment va reunir prop de 200 membres i amics de les vinyes per presenciar l'investidura dels nous confrares, destacant la participació central dels cargols en aquesta vetllada.
Els salons de l'hotel Bruc van ser l'escenari d'aquest sopar, en el qual es va servir una quantitat notable de 120 kg de vinyales. La preparació d'aquest plat, conegut com "Vinyales de tardor", va ser a càrrec de les cuineres de la Confraria: Rosa, Carme i Gela. L'esdeveniment va transcórrer sense incidents, oferint als assistents una experiència compartida i l'oportunitat de celebrar la continuïtat i renovació d'aquesta comunitat.
A la nit es van nomenar els nous confrares. Enguany es van investir 15 nous confrares i 4 confrares d’honor. Aquest darrers van ser; Carles Maria Balsells, escriptor, periodista i activista cultural anoienc, Josep Lluis Merlos, periodista esportiu especialitzat en motor i conegut entre moltes altres facetes per ser pioner en els comentaris de la Fórmula 1 a TV3, Àlex Haro, odenenc, copilot de WRC, campió del món i segon al mític Dakar i Jordi Vilaseca, president de la fundació i escola d'Hoteleria Joviat. Membre de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició.
En total van ser 19 nous confrares que acompanyats dels seus padrins, van rebre el medalló, el carnet i el diploma que els acredita com a nous membres, van fer jurament de fidelitat a la confraria i per part del president se'ls va nomenar confrares. Amb les noves incorporacions, actualment la confraria compta amb 271 confrares i 44 confrares d'honor. Tots ells membres de la societat cultural catalana; periodistes, cuiners, escriptors, comunicadors, metges, pedagogs, esportistes, cantants, dissenyadores de moda, i fins i tot un paleontòleg han estat investits en la ja tradicional Nit de Confrares.