//Plugins sense CDN ?>
L'objectiu del joc, segons apunta Esteve Martí, coordinador de l'Igualada Killer, és fixar La Kaserna com a espai de trobada entre els joves i, alhora, promoure el contacte entre ells. L'Igualada Killer estableix unes normes ben detallades al bloc, on contínuament s'actualitza la informació sobre les persones que han estat assassinades o que han sortit del joc. A més, segons es determina, durant les hores d'escola i de feina queda prohibit jugar-hi.
El joc, que funciona amb pseudònims, ha establert noves relacions entre joves que, majoritàriament, cursen el primer o el segon curs de batxillerat. El premi és del 150€ per a l'última persona viva i 150€ per al que mata més vegades i s'otorgarà quan s'acabi el joc, que està en actiu des del 7 de novembre i és previst que finalitzi al març.
Algunes normes curioses
Les normes del joc el caracteritzen i fan que els participants puguin, d'alguna manera, identificar-se pels elements que duen a sobre. Si per matar s'ha de fer amb una pastanaga, l'altra persona es pot protegir amb una armilla reflectant. Per a la congelació, s'han de col·locar glaçons a les butxaques i, el que els rep ha d'utilitzar un buff com a escut. Per evitar l'ofegament, el participant s'ha de col·locar unes ulleres de piscina.
En definitiva, cada mètode d'assassinat té els seus escuts, de manera que si el jugador que rep l'acció se n'adona, pugui evitar ser eliminat del joc.
La inspiració de l'IGD Killer
Tal i com declara el coordinador, el joc es duia a terme a Manresa i a Navarcles, tot i que, en ambdós casos, no provenia d'equipaments públics, sinó d'altres entitats. No obstant això, La Kaserna va contactar amb els organitzadors i van posar en marxa el projecte a la ciutat.