//Plugins sense CDN ?>
Aquesta és una campanya impulsada pel Consell Comarcal de l’Anoia, que té per objectiu inventar i difondre un tipus de cuina pròpia de la comarca, de baix impacte ambiental i econòmica, que contribueixi a la prevenció de residus a la cuina i fomenti la recollida selectiva dels residus domèstics a les llars de la comarca. Des de finals de novembre fins al febrer de 2011 s’inicia un procés de participació obert a tota la ciutadania de la comarca amb l’objectiu d’elaborar els continguts d’un llibre de cuina de l’Anoia. Els canals per participar-hi són molt variats: es poden portar les receptes a l'Ajuntament respectiu, o bé enviar-les per correu electrònic (reciclatalacuina@anoia.cat).
El llibre pretén recopilar les receptes i bones pràctiques a la cuina que s’impartiran als cursos i les receptes i comentaris que la gent vagi enviant o deixi al bloc de la campanya fins al mes de febrer. El llibre de receptes arribarà per la Diada de Sant Jordi als ajuntaments i a les llibreries, parades de llibres, etc. que organitzin a cada municipi el dissabte 23 d’abril de 2011. També es trobarà disponible en versió digital al web de la campanya: www.reciclatalacuina.cat. La millor recepta serà premiada amb un lot de productes de la terra valorat en 200 eurps de l'Agrobotiga de la Cooperativa Agro Igualada.