//Plugins sense CDN ?>
Ara fa un any de la primera edició d’aquest taller, organitzat per Llegim...? Llibreria, el qual va tenir una gran acceptació tota vegada que se’n van fer valoracions molt positives per part de les persones que van formar el grup.
En aquest taller, basat en el llibre “Com hem de parlar perquè els nens escoltin, i com hem d’escoltar perquè els nens parlin”, de les autores Adele Faber i Elaine Mazlish, els participants aprendran habilitats provades, tals com establir límits mantenint una actitud amorosa davant dels sentiments dels infants i adolescents, alternatives al càstig, com poder expressar el propi enuig sense ferir als altres o com animar als infants i adolescents per a que cooperin i a ser responsables, entre d’altres. Els participants també aprendran a resoldre conflictes de manera pacífica i a crear una atmosfera d’amor i de respecte. Aquest estat possibilita un ambient familiar tranquil i relaxat, tant si es tenen dificultats de comunicació amb els fills/es com si no se’n tenen, ja que permet prendre consciència de molts aspectes que milloren la confiança i el coneixement profund dels uns i dels altres.
Tal com diuen les mateixes autores Adele Faber i Elaine Mazlish: “Els pares/mares són a la línia de foc set dies a la setmana. Encara i així molt pocs han rebut un entrenament pels requeriments d’aquesta feina. No es estrany que fins i tot els pares amb bones intencions sovint es trobin amb sentiments de frustació, perplexitat, culpabilitat o solitud”. El taller “Com hem de parlar perquè els infants i adolescents escoltin” dóna als pares, mestres i educadors una oportunitat per aprendre de manera pràctica noves habilitats i intercanviar idees i experiències amb els altres. Le sessions estan basades en diferents dinàmiques grupals i individuals que permeten la vivència personal dels propis continguts, i per tant facilita la interiorització d’aquest per poder-los aplicar a la vida quotidiana.
Per inscripcions la via és a través de la pàgina www.com1nicat.cat i per a més informació us podeu posar en contacte amb: lalamandala@gmail.com, o al 639 47 25 06, a través de whatsApp. D’altra banda, a la mateixa Llegim...? Llibreria podreu trobar fulletons informatius.