TORNAR

S’intensifica la vigilància per excés de velocitat a les entrades del nucli d’Òdena

L'objectiu és millorar la seguretat viaria

societat
Dijous, 10 gener 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Amb l'objectiu de millorar la seguretat viaria i ciutadana la policia d’Òdena ha intensificat la vigilància a les entrades del nucli i sanciona les infraccions d’aquells conductors que superen la velocitat màxima de 50Km/h permesa.

Òdena

Des del dia 1 de gener la policia d’Òdena ha intensificat la vigilància a les entrades del nucli d’Òdena i sanciona les infraccions d’aquells conductors que superen la velocitat màxima de 50Km/h permesa.

Aquesta actuació s'inclou dins el pla de seguretat per a vianants a les entrades del municipi que ha posat en marxa l'Ajuntament del municipi. L'objectiu és millorar la seguretat viaria i ciutadana i demana a tots els conductors el màxim respecte i atenció a les senyalitzacions viaries.

Aquest pla ja es va engegar, encara que en període de proves, el mes de novembre i al llarg d’aquests dos mesos s’han regulat els temps de parada, la velocitat d’activació dels semàfors així com la cadència en els cicles de funcionament. També s’ha observat, segons la mateixa policia, que si bé la gran majoria de conductors ja s’han adaptat a respectar la velocitat, altres ometen el senyal vermell d’obligació de parada.

Radar mòbil

Aquesta nova mesura es suma al ràdar mòbil del què Òdena disposa des del mes de maig amb l'objectiu, també, de regular l’excés de velocitat amb el que circulen molts conductors al municipi. El radar és itinerant per les diferents zones del municipi.


2 Comentaris

P

PETIT PAGES

ODENA

14 de gener 2013.15:11h

Respondre

NO FER CAS A UNA SENYAL DE STOP PORTA CONSECUENCIES.

El passat divendres dia 11 feia un comentari sobre les senyals de transit que tenim a Òdena nucli antic.

Avui dilluns dia 14, tres dies... Llegir més després sa produit un accident entre dos vehicles en l’ encreuament de devant de Catalunya Caixa a Òdena, sigen el motiu de la acciden el de no respectar la senyal de STOP.

Es dona la circunstancia de que tots dos vehicles son d’ Òdena població, i tal com ja deia el passat divendres son molts els òdenencs i no òdenencs que no seguixen les normes de circulació.

Per que el senyor regidor responsable de circulació viaria no posa durant 15 dies als senyors guardies vigilan que els conductors respectin aquestes senyals que no son respectades ni per camións de gran tonatge, cotxes ni motocicletes que aquestes al arribar a una senyal de STOP tenen que para com els demés i possar el PEU A TERRA,al menys es lo que amb ban ensenyar a mi fa mes de 40 anys.

Espero que haviat l’ Ajuntament possi mesures, que en el cas d’ avui de ser dos cotxes que han sofer desperfectes algún dia pot ser un camió i un cotxe o una motocicleta, esperan haviat veure un servidor de la llei fen complir les normes de circulació si es que se les sap. Atentament, PETIT PAGES.

P

PETIT PAGES

ODENA

11 de gener 2013.21:43h

Respondre

Es prioritat regualar la circulació en els eccessos de velocitat dintre del municipi d’ Odena i concretament el nucli, com també es necessari de que els conductors que circulen del Pla de la... Llegir més Masia a Òdena població tene un STOP devant de Catalunya Caixa i que no es respecta, com també baixant de la Plaça de l’ esglesia a la carretera també hi ha una senyal de STOP que tampoc es respectada per a molts conductors.

A l’ entrada del poble per la carretera del Poligon Industrial de les Comes, tenin un semafor que regula la velocitat dels vehicles, crec que es una tonteria que pocs metres abans d’ aquest semafor tenim una senyal de 50 i el semafor reguladó es dispara a 45 i quant a 10 metres del semafor tornem a tenir una senyal de 50, no se de que va ser ideia de tal xorrada, per que si jo circulo a 50 que es lo que indica la senyal, per que al passar pel semafor regulador tinc que anar a 45 i una vegade pasat tornar a 50?. Aixó crec que es produit per gent que no tenen un dit de fron i per tocar els pebrots, per no dir que no fan res. Espero que el señor regidor encarregat sobre aquest tema corretjeixi aquesta tocada de pebrots.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.