//Plugins sense CDN ?>
Aquest cap de setmana ha tingut lloc a La Llacuna la Fira de Sant Andreu, que se celebra des de 1335. El plat fort del cap de setmana ha estat aquest diumenge amb la fira comercial i artesanal i amb la matança del porc, que enguany ha arribat a la seva 35a edició.
El fred i el vent no han impedit que els carrers de La Llacuna s'omplissin de vida aquest cap de setmana amb l'arribada de la Fira de Sant Andreu. En aquesta fira d'artesania s'hi han pogut trobar una àmplia varietat de propostes. Les més fidels, productes gastronòmics de proximitat com degustació de vins i begudes de la terra com ara ratafia i moscatell entre d'altres.
El plat fort del cap de setmana ha estat la matança del porc. Amb 750 quilos de porc s'han elaborant diversos productes com botifarra, cansalada o embotits que s'han pogut degustar amb un bon pa amb tomàquet, oli i vi de la terra. En aquest acte, que enguany ha arribat a la 35a edició, s'han venut unes 6.000 botifarres.
Avui, La Llacuna acomiadarà la Fira de Sant Andreu amb la Festa de la Immaculada, la Missa Solemne i el Concert de Nadal.
Podeu veure una fotogaleria de la fira, aquí.