//Plugins sense CDN ?>
El curs s'acaba, però els tallers gastronòmics del Mercat de la Masuca proposen encara unes quantes cites per guanyar noves habilitats. Els dijous i els divendres, a l’Aula de Cuina del mercat, es duran a terme diferents propostes de cuina creativa per a totes les edats.
Tornen a la càrrega els tallers de cuina del Mercat de la Masuca, organitzats pel departament de Comerç de l'Ajuntament i l'Associació de Botiguers del mercat. S'han donat a conèixer noves propostes per les properes setmanes, amb la novetat, els dijous 31 de maig i 28 de juny, de Natasha Peterson de Cookyfop's, que convida a dues sessions de cuina participativa i experimental.
En la primera, ensenyarà a fer pizzes i, en la segona, galetes artesanes. Es tracta de tallers que combinen cuina i desenvolupament personal i volen ajudar també a perdre la vergonya i a obrir-se als altres a través de la cuina. Els tallers tenen un preu de 4 euros, es fan en horari de 2/4 de 6 a 2/4 de 8, i les inscripcions i pagament són al mateix mercat, a la 'Polleria de la Merche i l'Eli'.
El primer dijous de juny, el 7, Anna Singla, assessora en aromateràpia i olis essencials, farà un taller gratuït per conèixer d'on vénen, què són els olis
essencials, com poden ajudar en el dia a dia i, especialment, quin paper poden jugar a la cuina. Aquest taller és gratuït però cal inscripció prèvia al departament de Comerç de l'Ajuntament d'Igualada, contactant a l'adreça comerc@aj-igualada.net o al telèfon 93 803 19 50, extensió 2536.
Pel que fa als darrers divendres de mes, estaran reservats al públic familiar. Novament Natasha de CookyFop's engrescarà els infants, sols o en companyia dels seus pares i mares, posant en pràctica la manipulació d'aliments i els secrets dels productes de proximitat i la seva relació amb la salut. L'1 de juny faran pizza de fruita i, com a darrera proposta, el 29 de juny construiran formes i estructures amb cereals. Els nens i nenes interessats a participar-hi hauran de presentar-se a la ludoteca del mercat.