//Plugins sense CDN ?>
L’activitat comptava amb la col·laboració de diversos comerços de la zona: Cal Balcells, Llegums Roca, Supermercat Sant Agustí, fruites i verdures Pere Prat, Drogueria Riba, Agroigualada Cooperativa, Forn l’Espiga, Restaurant Port Lligat, Forn Alemany, Flor Alba, Cal Passanals, Servimàtica, Estanc Sant Simplici, Ortopèdia Duran, Joieria Costa i la Ganiveteria Merino —alguns d’aquests comerços van sortir amb la seva botiga al carrer al llarg de Sant Simplici.
En total 859 persones van poder tastar els diferents plats: l’assortit d’embotits amb pa amb tomàquet, broquetes de diferents carns i verdures fetes a la brasa, encenalls de pernil ibèric, paella, amanida de favetes amb pernil, empedrat de mongetes amb bacallà, broqueta de fruita amb xocolata calenta, xocolata desfeta amb coca, vi i cava.
Petits cuiners
Paral·lelament a aquesta activitat van tenir lloc uns tallers de cuina infantil adreçats a nens i nenes d’entre 4 i 12 anys, amb l’objectiu d’apropar-los al món de la cuina i de l’alimentació saludable, als quals hi van participar 150 nens i nenes que van elaborar una coca de vegetals, des de la preparació de la massa, tallar els diferents productes i decorar-la. Finalment els petits xefs s’emportaven a casa un plat a punt de coure i menjar.