//Plugins sense CDN ?>
Els responsables de l’Associació i del Mercat van mostrar-se molt satisfets per l’èxit obtingut en aquesta degustació i per la gran quantitat de persones que van participar en la jornada. En total, es van repartir més de 2.400 sardines i 1.300 llesques de pa, així com també més de 25 litres de vi. La Sardinada Popular es va fer tot just davant del Mercat, al carrer Joaquima Vedruna, que es va omplir de comensals. A més, un grup d’animació va amenitzar la jornada bromes, actuacions i comentaris amb bona part dels participants.
La forta participació va fer que molts haguessin d’esperar-se una bona estona per aconseguir una ració, tot i el bon ritme de la vintena de cuiners, que van estar tot el matí cuinant i preparant les racions. Cada una d’elles estava formada per una llesca de pa amb tomàquet i dues sardines a la planxa per cada tiquet de participació. Aquelles persones que tenien una bona quantitat de tiquets van poder emportar-se un bon plat a casa. Tot i les baixes temperatures, la climatologia va acompanyar i va ajudar perquè la jornada fos rodona.
Durant tota la setmana, els paradistes membres de l’Associació de Botiguers d’Igualada van repartir, entre els seus clients, els tiquets de participació per aquesta Sardinada Popular.