TORNAR

Neix la Paleobeer, la cervesa 'paleontològica' dels Hostalets de Pierola

La cervesa produïda i envasada a l'Anoia té com a imatge principal les restes paleontològiques descobertes

societat
Dilluns, 28 abril 2014. 17:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El Centre de Restauració i Interpretació de Paleontologia dels Hostalets de Pierola ha presentat Paleobeer, la cervesa tradicional, produïda i envasada a la comarca de l’Anoia, que té com a imatge principal les restes paleontològiques descobertes als jaciments del municipi.

Aquesta iniciativa pretén divulgar el patrimoni cultural paleontològic dels Hostalets de Pierola i els seus valors. Així, s’han produït i posat a la venda tres tipologies de cervesa, cadascuna amb un nom i una imatge que representa les espècies més importants localitzades als Hostalets de Pierola.

Els tres formats ja estan disponibles a tots els bars i restaurants dels Hostalets de Pierola amb l’objectiu que tothom les pugui tastar. Hi ha tres varitats diferents que són les següents:

Pau: Estil IPA 7,5% alcohol 60 IBUS. Elaborada amb malta base i 3 tipus de maltes especials. Cervesa lupolitzada, caracteritzada per l’amargor. Aroma afruitat que ens pot recordar al préssec, pera o a la poma.

Lluc: Estil Abadia 7,5% alcohol 21 IBUS. Elaborada amb malta base i 6 tipus de maltes especials. Cervesa maltosa amb lleuger gust a caramel i aroma especiat que li atorguen els diferents llúpols que incorpora.

Panda: Estil Summer Ale 6,6% alcohol 50 IBUS. Elaborada amb malta base i 4 tipus de maltes especials. Cervesa refrescant òptima per prendre a l’estiu, de gust intens i amargor prolongada al paladar.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.