//Plugins sense CDN ?>
Aquesta iniciativa pretén divulgar el patrimoni cultural paleontològic dels Hostalets de Pierola i els seus valors. Així, s’han produït i posat a la venda tres tipologies de cervesa, cadascuna amb un nom i una imatge que representa les espècies més importants localitzades als Hostalets de Pierola.
Els tres formats ja estan disponibles a tots els bars i restaurants dels Hostalets de Pierola amb l’objectiu que tothom les pugui tastar. Hi ha tres varitats diferents que són les següents:
Pau: Estil IPA 7,5% alcohol 60 IBUS. Elaborada amb malta base i 3 tipus de maltes especials. Cervesa lupolitzada, caracteritzada per l’amargor. Aroma afruitat que ens pot recordar al préssec, pera o a la poma.
Lluc: Estil Abadia 7,5% alcohol 21 IBUS. Elaborada amb malta base i 6 tipus de maltes especials. Cervesa maltosa amb lleuger gust a caramel i aroma especiat que li atorguen els diferents llúpols que incorpora.
Panda: Estil Summer Ale 6,6% alcohol 50 IBUS. Elaborada amb malta base i 4 tipus de maltes especials. Cervesa refrescant òptima per prendre a l’estiu, de gust intens i amargor prolongada al paladar.