TORNAR

No era una sèrie ambientada a Igualada: era l'espot promocional de la Marató

L’igualadí Camil Roca és el director creatiu de la campanya

societat
Dijous, 17 novembre 2022. 16:37. Redacció AnoiaDiari.

Des de fa unes setmanes, TV3 anunciava una sèrie innovadora: interpretada per Julio Manrique i Cristina Genebat, "Quan el cor s'atura" s'emetria en directe des d'un plató. Era la primera sèrie en directe de la televisió catalana i va generar moltes expectatives, especialment a la capital de l'Anoia.

A la promoció de la nova sèrie, els actors es presentaven com una parella d'Igualada, "de tota la vida", i feia preveure problemes del cor. A l'estrena de la sitcom, aquest dimecres a la nit, els problemes del cor no van ser amorosos, sinó de salut. En plena emissió del capítol, la protagonista es desploma per un problema cardiovascular, generant la reacció de l'equip i la sorpresa del públic. L'emissió es va interrompre. Segons més tard, els actors van aparèixer novament a la pantalla. No era una sèrie. La situació que es va viure i que va provocar un ensurt a milers d'espectadors, era un muntatge per mostrar, d'una manera impactant, els símptomes d'un infart. "És la manera més bèstia de dir que et pot passar en qualsevol moment", va manifestar l'actriu Cristina Genebat.

Aquest original espot de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio dedicada a la salut cardiovascular, que es farà el 18 de desembre, ha estat produït per Oxigeno. El director creatiu és l'igualadí Camil Roca, que ha dirigit campanyes anteriors de la Marató.

Després de l'espot, el periodista Eloi Vila va fer un seguit d'entrevistes a l'equip. Va parlar amb el creatiu igualadí Camil Roca, que va explicar que la Marató "havia de tocar tres elements: el concepte de la investigació, el concepte de la malaltia i el concepte de la solidaritat". Va explicar que havia dibuixat un triangle, amb un element a cada vèrtex, "però que al mig hi havia la tonalitat. Sempre han de tenir un to, i aquest to mou emocions. Es poden moure emocions, com ho fèiem –i potser ho tornarem a fer– però també es poden moure d'aquesta manera, més actual i més real".

Podeu veure l'espot en aquest enllaç.

 

 


1 Comentaris

il-maestro

il Maestro

Tarragona

19 de novembre 2022.07:33h

Respondre

El fi justifica els mitjans? La manipulació informativa és manipulació encara que sigui per un ”bon fi”. Al final ja no es podrem creure res de res del que surt als mitjans d’informació.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.