TORNAR
PUBLICITAT

El Parc Agrari de la Conca d'Òdena organitza una desena de tastets per a descobrir els productes de la comarca

societat
Dimecres, 25 setembre 2024. 03:00. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

Capellades, Copons, Vilanova, Jorba, Tous i Santa Margarida de Montbui també acolliran tastets al llarg del mes d’octubre

El Parc Agrari de la Conca d'Òdena organitza una sèrie de tastets de productes locals en diferents comerços i restaurants de la comarca durant el mes d’octubre. Aquesta iniciativa té com a objectiu posar en valor la riquesa i diversitat dels productes de proximitat, tot oferint als assistents l’oportunitat de tastar elaboracions tradicionals i creatives que reflecteixen el vincle entre el territori i els seus productors.

Es faran 10 tastets en diversos establiments seleccionats, que van des de comerços especialitzats fins a restaurants que ofereixen plats elaborats amb ingredients de la zona. Durant aquests tastets es podran degustar vins, formatges, la cervesa La Naris, truites d'ous d'Or-pí amb diverses verdures de temporada, mels i matons, pizzes amb masses fetes per farines i llegums de Cal Mestre, pans amb untables silvestres, olis de Veciana, Can Gibert i Can Alemany, i pastisseria de proximitat, entre d'altres. Els tastets es celebraran en diversos punts de la comarca: a Igualada a les botigues A Grams, Supermas Igualada i De Bona Pasta; a Capellades, a Nean/La Lliga; a Copons, a Cal Filo; a Vilanova del Camí, al Supermas; a Jorba, a El Forn de Jorba i El Cafè de Jorba; a Tous, a Cal Pixallits; i a L'Ateneu de Montbui.

Per gaudir d'aquests tastets, és imprescindible reservar els tiquets a través del web del Parc Agrari: www.parcagrarico.cat. El preu de cada tastet rondarà entre 3 i 5 euros. Es tracta d’una quantitat simbòlica, ja que l'activitat s'emmarca dins un programa d'ajudes que té com a finalitat promoure el producte local i donar a conèixer els establiments de la comarca on es poden degustar i comprar. Aquesta iniciativa no només ofereix als participants l’oportunitat de descobrir i assaborir productes de proximitat de gran qualitat, sinó que també posa en relleu la importància de consumir productes autòctons, i de temporada, disponibles tant en comerços locals com en els menús dels restaurants de la zona.

Els primers tastets tindran lloc el divendres 4 d'octubre a la botiga A Grams i el dissabte 5 d'octubre a Supermas Igualada. Per obtenir més informació i reservar els tiquets, visiteu el web oficial del Parc Agrari de la Conca d'Òdena.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.