//Plugins sense CDN ?>
De nou, el Fòrum Gastronòmic de Girona celebrat aquesta setmana ha estat la meca de milers de professionals del món culinari. Un any més, la firma pierenca Dyneke, de roba especialitzada en entorns de treball, hi va tenir un estand.
Els millors cuiners de Catalunya i de l'Estat espanyol van passar pel Fòrum Gastronòmic de Girona, que va tenir lloc de diumenge 18 de novembre a dimarts 20. Entre els 250 expositors hi havia la històrica firma pierenca Dyneke, amb un estand on hi van passar un grapat d'estrelles Michelin. Els cuiners es van interessar pel producte de l'empresa anoienca, de roba laboral. Entre les cares que hi van passar, dues de ben conegudes, el president de la Generalitat Quim Torra i el cuiner igualadí David Andrés, que és un dels clients més coneguts de la marca.
El president va passar per la fira gironina i es va interessar pel producte, en ser completament fabricat a Catalunya. Se'l va obsequiar amb una jaqueta exclusiva de cuiner. Pel que fa al xef David Andrés, l'igualadí que aquesta setmana ha revalidat la seva prestigiosa estrella Michelin, va ser a l'estand el dimarts i va estar al llarg d'una hora firmant exemplars del seu llibre 'De l'alta cuina a casa' (Edicions 62). El cuiner del Somiatruites va aplaudir l'aposta del Fòrum Gastronòmic i va refermar el seu compromís amb tenir el restaurant per Igualada i va avançar que ben aviat s'obrirà l'hotel al Rec, a la planta superior.