TORNAR

Els Propietaris Forestals Serres Miralles-Orpinell mostren els seus projectes en una exposició itinerant a la Tossa

societat
Dilluns, 12 febrer 2024. 03:00. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

L’exposició pretén compartir els treballs i projectes fets en els 12 anys de trajectòria de l’associació i es podrà visitar fins al 3 de març.

PUBLICITAT

En el marc del programa de la Festa de la Candelera i Sant Blai, el passat 4 de febrer, es va inaugurar l’exposició itinerant 'Restauració ecològica i gestió forestal', promoguda per l’Associació de Propietaris Forestals Serres Miralles-Orpinell que vetllen per a la gestió forestal multifuncional per a la creació d’un paisatge resilient al canvi climàtic.

L’exposició pretén compartir els treballs i projectes fets en els 12 anys de trajectòria de l’associació en planificació i prevenció d’incendis, restauració, pastures i especialment el projecte Life-Climark des d’on hem generat els primers crèdits climàtics per una gestió forestal multifuncional, augment de l’aigua disponible i millora de la biodiversitat potencial. Complementen l’exposició una mostra de planters d’arbres que formen els boscos de l’entorn. També hi ha un petit concurs perquè hi puguin participar totes les persones visitants.

Així, l'associació inicia també una tasca de divulgació dirigida a la societat per tal de donar a conèixer la feina de l’entitat i anar teixint complicitats amb altres associacions, administracions i sector privat per sumar tots els esforços davant el repte del canvi climàtic i econòmic social.

L’exposició es pot visitar a la Tossa de Montbui fins al 3 de març del 2024, tots els diumenges de 10.30 a 13.30h.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.