TORNAR

Tot a punt per a la Matança del Porc a Orpí

Les reserves per participar dels actes es poden fer fins dilluns

societat
Dijous, 6 març 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El proper diumenge 16 de març tindrà lloc la Matança del Porc a Orpí. Enguany serà la quarta edició d'aquesta festa que s'ha anat recuperant després de molts anys.

A les 9:00h del matí a la Plaça Sant Jordi de Can Bou es posarà en marxa la diada amb la preparació dels costellams, i l'elaboració dels productes de la carn. Després tindrà lloc l'esmorzar, el preu serà de 5€ i consistirà en un pa amb tomàquet, llom i sardines a la brasa, aigua, vi, cafè i gotes.

El dinar que començarà a les 14:30h, té un preu de 15€ i 5€ els nens. Hi haurà Cigronet de l'Anoia amb tastets blancs i negres, botifarra, costellam al romaní, bunyols de Quaresma, vi, aigua, cafè i gotes.

Hi ha l'opció de comprar un tiquet conjunt d'esmorzar + dinar per 18€. Per als participants de la festa és una ocasió única de gaudir no només del sabor del menjar si no també de l'ambient.

Les reserves es poden fer per e-mail a festes.orpi@gmail.com, via missatge al facebook de Festes Orpí o als telèfons 600.46.54.00/609.94.77.93 fins al 10 de març, les places son limitades.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.