//Plugins sense CDN ?>
La 32ena edició tindrà nombroses propostes educatives i de lleure, en aquesta ocasió amb cuiners i receptes com a eix conductor.
Avui diumenge 27 de desembre, obrirà portes la 32a edició del Saló de la Infància d'Igualada, que se celebrarà al recinte firal de Cal Carner fins al 4 de gener de 2016. El departament municipal de Joventut, impulsor del Saló, ha decidit dedicar l'edició d’enguany al món de la cuina, sota la denominació de Saló dels Xefs. Novament la prioritat és treballar amb valors pedagògics, educatius i de lleure, però en aquesta ocasió a través del món culinari. Els infants podran gaudir de moltes activitats i tallers relacionats amb aquest àmbit, amb noves apostes com contes i poemes, amb concursos i espectacles i amb l'activitat estrella, que serà La Cuineta del Saló.
Aquest any serà un espai on els grans xefs dels restaurants i pastisseries de la ciutat compartiran els seus secrets als fogons amb els més petits. El Saló també rebrà la visita de l'Aina, finalista del programa televisiu 'MasterChef Junior 2'. Per a facilitar l'arribada al Saló, l'Ajuntament d'Igualada ha habilitat dues parades de bus de les línies LC1 i LC2 a l'Avinguda Pau Casals, molt a prop de Cal Carner, i els infants que tinguin l'abonament del Saló podran utilitzar aquestes línies gratuïtament. Per a més informació sobre les parades de bus i horaris, es pot accedir al web www.masatstransport.com.
El saló estarà obert cada dia, del 27 de desembre al 4 de gener, de 2/4 d'11 a 2/4 de 8 excepte el dia 31 de desembre, que només estarà obert fins a les 2 i el dia 1 de gener, que romandrà tancat. El preu de l'entrada al Saló és de 3,50 euros per dia i és gratuït per als menors de 3 anys i per als acompanyants majors de 12. L'abonament per a quatre dies té un preu d'11 euros i el servei de guarda-roba té un preu d'1 euro.
Pep
27 de desembre 2015.16:22h
Molt bé, cal educar els infants des de ben petits per evitar el malbaratament alimentari, aconseguir que tinguin interès i que a la vegada creixin sans. Però ull amb la gastronomia, s’ha de... Llegir més tenir criteri: que no acabi sent una bombolla...