El Sant Maure comença la lliga amb una victòria

Escola F. B. Masquefa 2 – U.D. Sant Maure 3

societat
Dimarts, 13 octubre 2009. 20:00. Redacció AnoiaDiari.
Les jugadores del Sant Maure de la segona divisió  es van desplaçar, el passat 11 d’octubre, al camp de futbol de Masquefa. El partit es va haver de treballar molt però les jugadores es van emportar una victòria merescuda.

U.D. Sant Maure femení

Durant la primera part el S. Maure va dominar el partit, creant vàries ocasions de gol i perill a la porteria rival.

Al minut 14 arriba el primer gol de la capitana Sara Santos, després d’una bona triangulació de les jugadores del mig i del davant. I al minut 32 Araceli Barroso marca un golàs de vaselina després d’una bona jugada personal.

La segona part va resultar més complicada, sobretot pel joc brut de les jugadores locals i també per 4 lesions en les jugadores santmaurines. Al minut 18 marca el Masquefa després que l’àrbitre xiulés un penal inexistent. L’equip reacciona i al minut 25 Sara marca després que l’equip recuperi una pilota a mig camp.

El Masquefa marca el segon de córner i obliga al Sant Maure a lluitar pels 3 punts tot i ser 9 jugadores al camp a causa de les baixes. L’equip va saber aguantar i va marxar content cap a casa. La pròxima jornada es juga diumenge a les 16:00 a casa amb l’Escola F. Bonaire.

Van jugar: Sílvia Jorge (portera), Neus Torra, Cris García, Alba Haro i Míriam López (defensa), Mireia Prat, Araceli Barroso, Sara Santos i Raquel Morente (mig del camp), Eli Majada i Jennifer (davantera) Aida Gámez, Eli, Montse Tarrida. Cos tècnic: Fermin, Xesco, Antonio i Nuri. UD. Sant Maure