//Plugins sense CDN ?>
L’estudi ha documentat 184 elements dels quals el 70% correspon a patrimoni immoble (edificis, conjunts arquitectònics, elements arquitectònics, jaciments arqueològics i obra civil), un 16% és moble (col·leccions, objectes i elements urbans), 3% documental (fons documentals i d’imatges), 8% immaterial (manifestacions festives, tradicions orals, música i dansa, costumari i tècniques artesanals) i un 3% natural (zones d’interès natural i espècimens botànics singulars). El mapa ha estat realitzat amb la col·laboració de diferents persones del municipi i de l’Ajuntament, que han aportat els seus coneixements fruit de la seva recerca.
El Mapa del Patrimoni Cultural local té per objecte la recollida exhaustiva de dades sobre el patrimoni cultural i natural d’un municipi i la seva valoració, permetent així que l’Ajuntament estableixi mesures per garantir la seva protecció i conservació, així com planificar la seva rendibilització social.
L’OPC realitza des de fa més de 20 anys aquests mapes del municipis de la demarcació de Barcelona per als ajuntaments que ho sol·liciten. Actualment, hi ha 176 municipis on ja s’ha elaborat el mapa i diversos més es troben en diferents processos de realització.