//Plugins sense CDN ?>
L’objectiu era avaluar el procediment d’actuació davant d’una emergència, tant des de la vessant tècnica (detecció, sectorització, centre de seguretat, etc.) com humana (equips de primera i segona intervenció). Les intervencions es van dur a terme seguint els protocols establerts i la seqüència de les accions va ser ràpida.
En concret, a l’hospital es van simular dos incendis, un a l’àrea de Gerència i un altre a la de Recursos Humans i al CAP Igualada Nord, a l’àrea d’instal·lacions. Això va activar l’alarma d’incendis i tot el personal afectat va dirigir-se als punts de trobada utilitzant les vies d’evacuació. Es van activar les portes tallafocs dels sectors afectats i l’extinció dels incendis va ser molt ràpida.
També es va comprovar la seqüència d’avisos tant interns (Cap d’Emergència, Cap d’Intervenció, ESI), com externs (112, CECAT i CRA).
Atenent el que marca el Decret 82/2010, pel qual s’aprova el catàleg d’activitats i centres obligats a adoptar mesures d’autoprotecció, el Consorci Sanitari de l’Anoia té previst realitzar anualment simulacres de major complexitat.