El restaurant ubicat al Rec d'Igualada segueix embalat assolint reconeixements. El darrer, divendres passat a Madrid, va ser recollit pels seus dos factòtums: Xavier i David Andrés.
L'equip del restaurant igualadí Somiatruites ha rebut un nou distintiu. L'establiment va recollir divendres el distintiu Bib Gourmand de Michelin, un reconeixement als restaurants que ofereixen una bona relació qualitat-preu –menys de 35 euros en els establiments d'Espanya i menys de 30 euros a Portugal–. Aquest distintiu, representa "un símbol de qualitat i aposta segura pel comensa", segons apunta la pròpia guia, que destaca "la creixent preocupació dels restauradors per oferir una cuina de qualitat i accessible a tots els pressupostos".
L'equip del Somiatruites, amb David Andrés a l'esquerra
La descripció de l'establiment igualadí a la Guia parla d'un restaurant que "ofereix una cuina actual i divertida, de base tradicional però amb gustos molt marcats", afegeix, "gran menú de migdia i postres sorprenents". La Guia Vermella no deixa de banda l'indret on s'ubica el restaurant "una antiga adoberia ubicada al costat del Museu de la Pell d'Igualada", apunten també "un interior amb estètica industrial, amb les parets de pedra i totxo vist, mobles de disseny i cridaners retalls de cuir al sostre, fent l'ullet a l'historia de l'edifici".