//Plugins sense CDN ?>
L’edició d’aquest any abraça diferents gèneres musicals que van des de la música d’autor, folk, pop i jazz a la dansa contemporània incorporant, també, altres aspectes con ara el maridatge de música i enologia, gastronomia i altres novetats que reforçaran l’originalitat de les propostes artístiques que s’hi presenten.
En aquest sentit, Sònia Farran, sommelier i propietària del restaurant Kan Bakus d’Igualada, ha participat en l’organització d’un dels concerts, al que s’ha anomenat Gin Jazz, i que serà conduit des de l’escenari per ella mateixa, conjugant amb originalitat el gintònic, una de les seves especialitats, amb el jazz del grup Asstrio, que presenta la seva sorprenent barreja d’estils i tendències que no deixa indiferent a ningú.
El concert tindrà lloc el dissabte 12 d’agost, encara que el proper mes de maig se’n farà una presentació pública als mitjans de comunicació que comptarà amb la presència, a banda de la Sònia per a explicar aquesta trencadora proposta, de personatges que participaran en d’altres activitats com La Vella Dixieland o en Manel Fuentes.
j.p.
Barcelona
30 d'abril 2011.19:05h
Jo també felicito a la Sonia, per la presentació del primer festival del Gin-Jazz de Calonge,
però que sapigueu que aquí a Igualada,també es fan Sopars culturals amb musica am viu i temàtica... Llegir més diferent-es.