TORNAR

La sumiller anoienca Sònia Farran inaugura una temporada gastronòmica a l'Empordà

Farran va rebre el premi 'Nas d'Or' el 2008

societat
Dilluns, 2 novembre 2009. 13:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
A finals de setmana passada la sumiller de la Pobla de Claramunt Sònia Farran va donar el tret de sortida a la nova temporada del Club de Tast a l’Aula Gastronòmica de l’Empordà, amb un tast de gintònics que acollí una trentena d’aficionats. Sònia Farran , propietària de Can Bakus, ha estat guardonada amb el premi Nas d'Or Catalunya 2008 i Primer premi Marqués de Riscal 2009.

Sònia Farran fent el curs

El Club de Tast és una iniciativa de l’Aula Gastronòmica de l’Empordà dedicada al tast de diversos productes. El seu objectiu és iniciar al públic en general al tast de vins i caves, a través de sessions mensuals i a càrrec de reconeguts sommeliers i enòlegs. Les activitats que s’hi porten a terme inclouen, a més de les classes de tast, recomanacions dels experts per a la compra i conservació de vins, nodriment de bibliografia, informació d’anyades, etc.

En la sessió de dijous, Farran va preparar un tast amb sis ginebres premium i quatre tòniques, i es parlà de les diferències entre les principals marques actuals. Al final, els assistents van poder gaudir del combinat “perfecte”, ja que després de les explicacions i tasts, ven “construir-se” un gintònic a mida amb els ingredients que més encaixaven amb els seus gustos.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.