TORNAR

Taller sobre higiene alimentària per a personal auxiliar de cuina i monitors de menjador

societat
Dilluns, 6 juliol 2009. 11:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona comença aquest dimarts 7 de juliol, a Capellades, un curs sobre higiene alimentària per a personal auxiliar de cuina i monitors de menjador. Seguirà el dijous, també de 5 a 2/4 de 8 del vespre a la sala de conferències del Museu Molí Paperer.

La activitat té l'objectiu de proporcionar els coneixements bàsics d'higiene alimentaria als manipuladors d'aliments de menjadors col·lectius socials (escoles, llars d'infants, residències...), que inicien aquesta activitat com a personal auxiliar de cuina o monitor/res de menjador.

Aquest taller està organitzat en el marc d'activitats formatives que ofereix l'Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació al personal tècnic municipal en salut pública, per una banda, i, per l'altra, als esmentats professionals amb tasques que incideixin en la salut, perquè es considera, segons la seva responsable, la diputada Dolores Gómez, que 'la formació és un pilar fonamental per a la bona praxis en salut pública'.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.