//Plugins sense CDN ?>
Davant l'objectiu de no endeutar-se, l'Ajuntament va prendre la decisió de tancar la piscina el 20 d'agost i d'obrir-la, enguany, una setmana abans que el 2010: per Sant Joan.
Segons explica Marc Sendiu, primer tinent d'acaldre i regidor de Noves Tecnologies i Energies, Comunicació i Medi Ambient, fa uns anys que la despesa de manteniment 'ha crescut molt perquè el sistema de depuració és força vell'. A més, tal i com justifica, els ingressos cada vegada són menys, ja que es venen menys abonaments i menys entrades.
El cost del manteniment de la piscina pot arribar als 30.000 euros i, segons Sendiu, a Prats el dèficit va tocar els 22.000 l'any 2010. Sendiu constata que és difícil poder equiparar les despeses als ingressos, i assegura que des de fa quatre anys, la diferència mitjana entre uns i altres és de 15.000 euros: 'xifra complicada d'assumir per un Ajuntament petit'.
Sendiu explica que l'Ajuntament de Prats de Rei ha pres aquesta mesura per tal d'evitar haver d'endeutar-se per mantenir la instal·lació oberta. Alhora, el primer tinent d'alcalde afirma que l'Ajuntament ha decidit prioritzar la llar d'infants, un servei municipal que també representa una despesa i un dèficit d'uns 2 o 3.000 euros.
Menys abonaments cada any
La piscina de Prats de Rei ha tingut, aquest estiu, menys abonaments que l'any passat i els ingressos que són d'entre 6 i 7 mil euros no cobreixen la despesa del socorrista i del manteniment general de la piscina. Per aquest motiu, l'Ajuntament es plantejarà, a partir de setembre, la possibilitat de crear una concessió perquè 'com a mínim el bar de la piscina pugui funcionar de forma independent'.
Pau
Igualada
24 d'agost 2011.12:41h
Totes les piscines municipals son deficitaries. Si a un poble petit l’hi treus la piscina d’estiu, que l’hi queda????? Els ajuntaments sempre fan esforços per mantenir aquest servei.