TORNAR
PUBLICITAT

La temporada d'estiu de la Piscina Blava de Capellades s'inicia el diumenge 2

Enguany, es mantenen els preus de la temporada anterior a l’equipament

societat
Dissabte, 25 maig 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'estiu comença a Capellades el 2 de juny, la jornada en la que s'obrirà al públic la Piscina Blava. Aquestes darreres setmanes, els operaris municipals han desenvolupat diverses tasques per a un funcionament òptim de les instal·lacions. 

PUBLICITAT

La Piscina Blava de Capellades ja és a punt per obrir portes, el diumenge 2 de juny. La temporada d'estiu seguirà la tònica de les edicions anteriors. A nivell de carnets i preus es manté els mateixos tipus d'abonaments que el 2018 i també les mateixes tarifes. Pel que fa a les casetes de bany, seguint l'esquema de les darreres edicions, s'han adjudicat per sorteig. Aquesta temporada es continuarà fent servir el mobiliari que es va estrenar el 2018.

També continua vigent l'ordenança que regula la normativa d'accés i ús de les instal·lacions. Abans d'obrir el servei s'ha fet diverses reparacions estructurals, per exemple al vas de la piscina gran; canviant part de la il·luminació dels vestuaris; posant al dia el manteniment de la maquinària s'ha fet quatre mesos de proves diferents i també s'ha adaptat a l'actual normativa la separació dels elements químics que es fan servir. La pista de frontó està totalment protegida, amb xarxes a tot el voltant, incloent la zona que limita amb el bar. Un dels canvis que podran gaudir els usuaris serà la col·locació d'una escala que facilitarà l'entrada i sortida a l'aigua de les persones amb mobilitat reduïda. 

En breu, es convocarà a la Comissió de Piscina Blava a una reunió per avançar en l'estudi del projecte de reforma que s'ha iniciat. Finalment cal destacar que s'està ultimant la programació de les diferents activitats lúdiques que es faran en aquest horari d'estiu, que habitualment tenen molt bona acollida i seguiment per part dels usuaris.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.