TORNAR

Valoració positiva dels actes de la Festa Major de Montbui

societat
Dimarts, 21 juliol 2009. 19:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Del 16 al 21 de juliol Santa Margarida de Montbui va celebrar la seva Festa Major. Els organitzadors valoren positivament el desenvolupament de la festa gran dels montbuiencs, que enguany va incloure algunes novetats com el concurs de play-back o l'estrena de l’espai Kasetes de Nit. El concert de Karina, celebrat diumenge al vespre, va ser l'acte més multitudinari de la celebració.

Imatge del correfoc del divendres passat al nucli antic de Montbui

El concert de Karina va aplegar força públic

Escena de l’obra 'T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré', interpretada pel Grup de Teatre Montbui

Un dels actes emmarcats en la festa gran de Montbui, la crida del Banc de Sang va tenir una agnífica resposta dels ciutadans de Montbui en l’acapte celebrat dissabte passat a l’ajuntament de Montbui. Fins a les 2 del migdia fins a 91 persones van participar a l’acapte, una xifra molt important i que reflecteix perfectament la gran sensibilitat dels montbuiencs en aquest tema.

També dissabte, es va inaugurar la nova Ciber@ula ubicada al Centre Cívic i Cultural La Vinícola, una instal·lació dotada amb vuit ordinadors, una impressora multifuncional, una pantalla amb canó projector i una màquina de fotografia digital, finançada per l’Obra Social de La Caixa.

Diumenge al vespre es va celebrar el tradicional concert “remember” de la Festa Major de Montbui, on prop d'un miler de persones van seguir el concert de Karina, en una actuació que va tancar el programa d’activitats festives.

La Festa Major també va venir acompanyada d’activitats noves, com el concurs de play-back celebrat diumenge a La Vinícola. També va sobresortir la celebració de l’espai de “Kasetes de Nit” ubicat al Parc Central, malgrat que la participació va ser irregular, sobresortint la presència de públic a les tardes-vespres durant els dies de la festa gran de Montbui.

Dilluns al vespre va tenir lloc la commemoració del 10è aniversari de l’entrada en funcionament de les piscines municipals d’estiu de Montbui, coincidint amb la festivitat de Santa Margarida. Durant l’acte es va destapar una placa commemorativa de l’efemèride. Des la seva inauguració, el 1999, les piscines d’estiu van batre totes les previsions d’abonats, i el conjunt de l’equipament, que té un aforament màxim de 1.440 persones, ha estat molt utilitzat.

El nucli antic

Pel que fa al Nucli Antic, un any més es van celebrar activitats tradicionals com el Campionats de Petanca infantil i de dòmino per a dones, la tradicional 'arengadada', les matinades festives per als joves, i també el gran ball de gala.

Va sobresortir enguany el retorn als escenaris del Grup de Teatre Montbui, amb la representació de l’obra “T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré”, i l’actuació de la Coral Si Fa Sol, a més del correfoc de divendres al vespre, a càrrec del Grup Drac i Diables de Montbui.

També cal destacar l’organització d’una conferència sobre el “Montbui Antic”, que va anar a càrrec de l’historiador Jordi Enrich Hoja, sobre les interioritats històriques del poble de Montbui, i l'estrena d'una nova pista de pàdel al Club Les Moreres.

Podeu veure algunes imatges de la Festa Major en aquesta fotogaleria


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.