//Plugins sense CDN ?>
Xavier Puiggròs, de ‘Ca la Pepa’ de Rubió ha optat per seguir amb un cultiu tradicional sense ús de productes químics i apostant pel cultiu orgànic. Actualment en les seves terres hi ha bledes, espinacs, cols, alls tendres, raves... productes de la temporada que es poden cultivar en els hivernacles de Rubió: ‘a l’aire lliure, les collites no sobreviuen a les baixes temperatures que es registren a l’Alta Anoia’.
Tot i que les verdures cultivades sense additius químics no tenen tan bon aspecte ni són tan atractives a la vista, Xavier Puiggròs assegura que guarden molt més els gustos: ‘No passen per càmeres ni fan tants km per arribar al consumidor final’.
Xavier Puiggròs és un dels proveïdors de verdures de Supermas, d’on en compren bledes, espinacs, col, coliflor, raves, alls, carbassa, julivert, bròquil i enciam. Un dels altres proveïdors és Cal Callo de Maians que ven tomacó, cebes Figueres, col, patates, bròquil i enciam als supermercats supermas