TORNAR

Vilanova del Camí celebra la matança del porc

A l'estil extremeny

societat
Dissabte, 28 gener 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La Unión Cultural Extremeña Anoia organitza el proper 29 de gener una nova edició de la Matança del porc a l’estil extremeny. La jornada, que es portarà a terme a Can Papasseit, combina actes gastronòmic i culturals que començaran de bon matí.

Els més matiners podran degustar, de vuit a deu del matí, d’un petit esmorzar a base de migas, aiguardent i cafè amb llet. Els que arribin més tard de les 10, i fins a les 12, podran degustar un esmorzar més consistent, pa amb cansalada i botifarra i participar en una roda de jocs tradicionals.

A migdia, de dotze a dues, tindrà lloc la primera de les dues actuacions del dia que anirà a càrrec del Cor ‘Aires de las Marismas’ de Santa Margarida i els Monjos. Després de l’espectacle, tindrà lloc el dinar a base de cocido extremeño. Cal recordar que aquelles persones que vulguin compartir el dinar amb l’entitat, hauran de portar els plats i els coberts.

El Cor de l’entitat ‘El sentir de una tierra’ serà l’encarregat d’amenitzar la sobretaula i tancar aquesta 18a edició de la matança. Un acte que compta amb la col·laboració dels ajuntaments d’Igualada, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui; de la Diputació de Barcelona i la Diputación de Cáceres i de la Junta de Extremadura.

El preu dels àpats és de 2 € per al primer esmorzar, 3 € per al segon i 12 € per al dinar. També podeu comprar el paquet que surt a 15 €. Els socis de l’entitat tenen descompte.


1 Comentaris

e

ed

29 de gener 2012.18:02h

Respondre

Vilanova del Camí ho celebra? En tot cas serà La Unión Cultural Extremeña Anoia, no?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.