TORNAR

Vilanova obre la licitació de la primera fase de l’obra per cobrir les pistes poliesportives de Can Titó

L’import de la licitació serà de quasi 200.000 euros

societat
Dissabte, 10 octubre 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb una nova pista coberta, es podrà alleugerir la demanda que té el pavelló esportiu del municipi. El projecte contempla dues fases, la primera de les quals constarà del cobriment de les pistes i d'instal·lar una nova xarxa elèctrica.

PUBLICITAT

L'Ajuntament de Vilanova del Camí ha activat la licitació de la fase 1 de l'obra per cobrir les pistes exteriors de Can Titó. Les empreses interessades en aquest projecte poden enviar les seves propostes fins al 27 d'octubre a les 2, a través del Perfil del Contractant de la web de l'Ajuntament. Es tracta d'una obra que se sotmetia a exposició pública el mes de juny, sense que es fessin arribar al·legacions ni modificacions al projecte original.

Es licita amb un import a l'alça de 195.680 euros. El projecte inclou el cobriment i la col·locació de tancaments laterals a la pista poliesportiva que dotarà el municipi d'un segon espai cobert per a la pràctica esportiva i el desenvolupament d'activitats de lleure. Actualment, segons l'àrea d'Esports, només existeix un equipament cobert per a la pràctica esportiva, que és el poliesportiu, una instal·lació que s'ha quedat petita per encabir totes les propostes esportives que hi ha al municipi.

L'Ajuntament assenyala que amb aquesta pista coberta, s'ajudarà a descongestionar el pavelló, s'hi podran fer els entrenaments dels equips base, per exemple, i tanmateix, per la seva característica d'espai polivalent, podrà acollir altres iniciatives i activitats del municipi. El projecte per cobrir les pistes poliesportives contempla dues fases: durant la primera, es faria el cobriment de les pistes que ocupa una superfície de més de 1.600 metres quadrats, amb una estructura metàl·lica sobre sabates de formigó armat i la corresponent cobertura de xapa metàl·lica.

En aquesta fase es durà a terme la instal·lació elèctrica per tal d'il·luminar el recinte i també es col·locaran adequadament els baixants de coberta que arribaran fins a la xarxa de sanejament. Per acabar es farà una tanca de blocs de formigó de 50 centímetres més malla metàl·lica fins als 2,5 metres d'alçada per evitar que s'escapin les pilotes durant el joc.
Durant la segona fase del projecte, està previst fer els tancaments laterals de la pista amb planxes metàl·liques plegades i microperforades que permetran el pas de la llum de manera indirecta i eviten el pas del vent. És el que els experts anomenen, una solució climàtica passiva.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.