L'Igualada d'hoquei necessitarà remuntar per ser a la Final Four (4-1)

La derrota, aquest dissabte, contra el Viareggio ha posat les coses difícils als arlequinats.

Diumenge, 5 febrer 2017. 17:00. Redacció AnoiaDiari.

L'Igualada va caure derrotat per 4 gols a 1 a la pista del CGC Viareggio, en un partit complicat amb un dels millors equips d'Itàlia. L'IHC no va ser capaç de dominar cap de les dues meitats del partit, tot i això va presumir d'un bon joc defensiu. L'únic gol, d'Emanuel García, obre la porta a una possible remuntada d'aquí a cinc setmanes.

Garcia, l'autor del gol, en una imatge d'arxiu.El Viareggio va avisar ben aviat. Durant el primer minut Elagi Deitg ja va aconseguir aturar un penal en contra. Tot i així, el conjunt italià no va donar un respir i va continuar pressionant amb insistència, cosa que incomodava el joc dels arlequinats. Al minut 5 va arribar el primer gol dels locals (1-0). L'Igualada no va canviar la seva dinàmica pel gol en contra. Durant la primera part Deitg, va oferir una bona actuació aturant cinc xuts a porteria del conjunt italià.

L'expedició de l'IHC es va desplaçar fins a Itàlia per disputar el matx.La segona part va començar amb mal peu per l'Igualada, que al cap de 36 segons ja va encaixar el segon gol en contra (2-0). Tot i això, en el segon temps, l'Igualada va crear força més ocasions de gol. Dos míssils llunyans de Bargalló o una combinació entre Sergi Pla i Met Molas van exigir al porter italià a estirar-se, sense èxit però. Al 41 de partit arribava el 3-0. Tot i això, tres minuts més tard, Emanuel Garcíava desviar al fons de la porteria una rematada de Met Molas, sumant el primer i últim dels gols igualadins (3-1). Però l'alegria li va durar en poc a l'Igualada, ja que a la jugada següent, la parella arbitral li va assenyalar un penal en contra i li va mostrar la targeta blava a Bargalló: com a conseqüència, penal transformat dels italians (4-1).

El resultat final marcava un 4 a 1 que deixa al Viareggio més a prop de la Final Four que no pas l'Igualada, però amb el partit de tornada pendent a casa. Aquest tindrà lloc el 5 de març, d'aquí a cinc setmanes. El següent compromís de l'Igualada torna a ser d'OK Lliga, el dissabte 11 de febrer a la pista del Reus Deportiu.