Els blaus s'imposen al San Cristóbal amb ofici

Els igualadinistes reprenen la bona línia davant la seva afició

Dimarts, 31 gener 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Els homes de Dani Gimeno van resoldre amb un 1 a 0 el partit contra el San Cristóbal i retroben el triomf. Amb la victòria, els blaus sumen 19 punts i es mantenen a la quinzena posició. El diumenge que ve es desplacen a Sant Boi per jugar davant el Santboià, equip situat a la quarta posició.

Després d'un inici de partit d'anada i tornada, en què el dos equips van tenir diferents aproximacions a l'àrea rival sense tenir el control del joc, el partit es va estabilitzar. Els blaus imposaren el seu ritme a partir del joc combinatiu. Tot i això, els terrassencs sabien a què jugar i al minut 19, un malentès a la defensa va provocar un u contra u, que Dani Lledó va treure magistralment. Els igualadins van seguir perseverant, amb la pilota jugada des de la defensa.

L'onze igualadí de diumenge, a la gespa de Les ComesAl minut 29, en una gran sortida de pilota dels centrals locals, la pilota arribava a Peña, que amb un fort xut creuat des de fora l'àrea feia l'1 a 0. Els blaus s'avançaven al marcador i les sensacions eren molt bones. D'aquesta manera es va arribar al descans. A la represa, el partit no va canviar i va seguir amb la mateixa tònica, i després d'una gran combinació entre Martí i Anselm, es va estar a punt d'ampliar la distància. No obstant, a partir del minut 60, els visitants van intensificar el seu joc. Hi va haver moltes interrupcions en el joc i una pressió alta dels de Terrassa, que va fer que l'Igualada se sentís molt incómode sobre el terreny de joc. Tot i així, defensivament va saber jugar amb els tempos del duel i no va concedir ocasions als visitants, que desesperats, intentaven penjar pilotes a l'àrea. Finalment, l'àrbitre va xiular el final del partit i els tres punts es van quedar a Les Comes.