L'Igualada no pot frenar l'embranzida del líder

El potencial del Liceo fa estèril l’esforç dels arlequinats

Dimecres, 13 desembre 2017. 10:00. Redacció AnoiaDiari.

El 'Tourmalet' és un tràngol per a qualsevol equip i l'Igualada no n'és l'excepció. Tot i que, de nou, els homes de Ferran López van sobreviure bona part del matx, el Liceo va imposar el seu potencial en el darrer tram.

En un partit dels que fa patxoca, però amb un Igualada esgotat després de la seqüència maratoniana de partits, Les Comes va ser l'escenari de l'assalt dels visitants gallecs al lideratge. En la mateixa jornada que el Barça queia contra el sempre perillós Vic, l'equip corunyès va vèncer a l'Igualada per 2 a 4 i se situa al capdavant de l'OK Lliga. Els arlequinats, que venien de la gesta de la remuntada contra el Lleida, encara van poder igualar el gol inicial visitant. El Liceo va saber aplicar el potencial i la profunditat de la seva plantilla i va deixar sense opcions als anoiencs.

Una de les accions a la pista igualadinaLa contesa va començar amb un gerro d'aigua freda, el gol visitant al minut 5, quan Lamas va rematar una passada des de darrere la porteria. El 0 a 1 va tenir la rèplica de Roger Bars, que va pescar un centre bombejat de Pla. La resposta igualadina es va quedar aquí, ja que el Liceo va fer valer la qualitat i la capacitat determinant dels seus homes: Torres i Di Benetto van ampliar el marcador fins a l'1 a 3 del descans.

En els segons 25 minuts, els nois de Ferran López van posar setge a la porteria gallega. L'Igualada va insistir i el porter visitant es va guanyar el sou amb una exhibició. Ni tan sols un penal, a manca d'11 minuts va poder entrar per obrir una finestra d'esperança per l'IHC. Era el minut 44 quan Pla fixava el 2 a 3. Hi havia temps, però el Liceo no és el Lleida. Miras va fer el 2 a 4 i Elagi Deitg va haver d'intervenir amb la seva mà salvadora perquè no s'acabés amb 2 a 5.