Remuntada èpica de l'Igualada davant el Lleida a la CERS

Els igualadins donen la volta al marcador a manca de 37 centèssimes pel final del partit

Diumenge, 10 desembre 2017. 19:22. Redacció AnoiaDiari.

Quan Tety Vives va fer el 4-3, el marcador del pavelló de les Comes es va aturar 49:59:27. Faltaven tan sols 37 centèsimes perquè la parella arbitral xiules el final. El gol, que va fer embogir el públic igualadí, era la cirereta d'una remuntada èpica dels igualadins, que perdien 1-3 a manca de 4 minuts per a la finalització de l'anada dels vuitens de la Copa CERS.

"Anirem a Lleida a superar l'eliminatòria. De moment, hem superat els 50 primers minuts. Prefereixo anar-hi amb el 4 a 3 d'avui que no pas com estàvem a 6 minuts pel final" va manifestar Ferran López, tècnic igualadí, a la finalització del matx.

Tots els gols es van veure a la segona part. Quan encara no s'havia complert el primer minut de joc, Oriol Vives -que havia llençat dues boles als pals- feia pujar l'1-0 al marcador. Al minut 33 Candanedo establia l'empat. Sis minuts més tard els llistats s'avançaven amb un gol de Dario Giménez i, tot seguit, Jordi Creus feia l'1-3. Tal com explicava Ferran López "el principi del partit ha estat un despropòsit, això trastoca, però l'Igualada s'ha sobreposat i ha guanyat perquè mai hi ha deixat de creure". Així, tot i que a manca de 4 minuts el resultat era 1-3 a favor dels lleidatans, l'Igualada va creure en tot moment en la victòria. Una victòria que va començar a perfilar gràcies a dos grans gols de Tety Vives, el primer recuperant el rebot d'una falta directa llençada per ell i el segon transformant magistralment una pena màxima. Els igualadins no van voler renunciar a res amb l'empat a 3 i l'últim minut va ser de domini igualadí. A falta de 37 centèsimes del final, amb l'àrea plena de jugadors, Tety Vives va enviar una canonada des de mitja pista que va superar a Lluís Tomàs. Era el 4-3 definitiu.

El pròxim partit serà aquest dimarts (21:30 h) a Les Comes, contra el Liceo.