L'Igualada Rigat goleja a l'Alcobendas a domicili

Els arlequinats no van poder decantar el matx fins els darrers minuts, quan el local es va ensorrar

Divendres, 2 novembre 2018. 10:00. Redacció AnoiaDiari.

El clàssic Barça-Madrid és el duel català-madrileny per excel·lència, però no és l'únic i aquest dijous, Igualada i Alcobendas en van disputar un... amb el mateix resultat favorable a la part del Principat, només que a domicili (1-5). Els homes de Ferran López es van lluir i sumen els tres primers punts fora de casa.

Els arlequinats segueixen embalats i firmen un dels millors inicis de la competició d'aquesta dècada. Va ser en un matx accidentat a Alcobendas, amb uns primers minuts en el que el marcador electrònic no funcionava. Abans de l'equador de la primera meitat, però, la incidència ja estava resolta i, com si hagués esperat fins aleshores, l'Igualada Rigat va marcar. Tety Vives va aprofitar una assistència de Baliu per marcar el 0 a 1. Era el minut 16. Dos minuts més tard l'IHC feia créixer la diferència amb un gol de Méndez, amb una altra assistència de Ton.

Ja als segon 25 minuts, l'Alcobendas reduïa diferències amb un gol de Marcos López en un remat creuat des de la lateral que va entrar per l'escaire. Els localses van trobar dins del partit i volien l'empat. Va ser aleshores quan va aparèixer el gran Elagi amb dues aturades providencials en només cinc segons, una de les quals amb el casc. L'IHC va salvar l'escull i amb una jugada personal de Met Molas al minut 6 va posar l'1 a 3.

El partit, però, estava immers en una fase de descontrol amb oportunitats per les dues parts. El resultat no es va sentenciar fins molt al final (una demostració del bon estat de forma dels arlequinats) quan a falta de tres minuts Pla va rematar a la xarxa una jugada de Bars. I encara s'arrodonia més ja a l'últim minut. A falta de només 30 segons Baliu, Pla i Vives signaven una triangulació perfecta i aquest darrer feia l'1 a 5.