Noemí Moreno, intractable a la duatló de Castellcir

Bona actuació dels atletes del CAI Petromiralles en aquesta prova al Vallès Oriental

Dissabte, 25 febrer 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El diumenge 19 de febrer va tenir lloc la IV edició del Duatló de Muntanya de Castellcir. La prova va comptar amb un total de 201 inscrits que van prendre la sortida en aquesta nova edició del duatló de muntanya i que aquest any posava el punt i final al circuit català i lliga de clubs de duatlons de muntanya.

Noemí Moreno, del Club Atlètic Igualada, va ser la guanyadora absoluta de la Duatló de Muntanya de Castellcir, en la quarta edició de la prova. Moreno va compartir els llaurers de vencedora en fèmines amb Aleix Sierra, del CE Pedala.cat, que es va imposar en homes. Per completar la prova, van van haver de recórrer un primer tram de 5 quilòmetres de córrer, seguit de 25 quilòmetres amb BTT i per acabar 3 quilòmetres més de carerra a peu.

L'equip de CAI Petromiralles, a la prova a CastellcirPer part del CAI triatló Petromiralles, també cal destacar tot l'equip femení i la victòria de Lola Brusau en el seu grup d'edat i una gran tercera posició de la general en equips. A l'equip masculí, va sobresortir la segona posició de José Roque Ríos en el seu grup d'edat i una 17a posició general en equips. Entre els participants del CAI, també hi havia Sergi Pujabet Solanich, que va acabar 61è, Òscar Pérez en posició 92 i Josep Maria Moreno, en el lloc 122. En l'apartat femení, a més de Moreno i Brusau, cal fer constar l'actuació de Lídia Borràs.