Els representants del CAI Petromiralles es fan valer a Tavèrnoles

La duatló de muntanya osonenca feia arrencar la temporada de l'especialitat

Dilluns, 3 novembre 2014. 13:30. Redacció AnoiaDiari.
El segon lloc de Josep Maria Planell, en categoria júnior, va ser el més destacat de l'actuació global del CAI a Tavèrnoles. Bona actuació de la resta de membres del club igualadí, en una prova d'allò més exigent

Quatre membres del CAI Petromiralles de triatló van complir amb les expectatives en la seva actuació aquest diumenge 2 de novembre, en la duatló de muntanya a la localitat osonenca de Tavèrnoles. La prova va resultar bastant dura i amb un terreny espectacular amb el Massís de Les Guilleries i el Pantà de Sau com a teló de fons. 190 duatletes van prendre la sortida per realitzar els primers 6 quilòmetres de cursa a peu on la primera meitat van ser de forta pujada i un terreny molt irregular que dificultava enormement la carrera. Seguidament es va iniciar el tram de BTT amb 20 quilòmetres d’enorme duresa amb un circuit trencacames amb pujades llargues i constants combinades amb uns descensos per corriols molt tècnics, però alhora molt divertits que van ser els causants de nombroses caigudes i averies tècniques entre els participants.

Finalment el darrer tram a peu van ser 3 quilòmetres amb una primera meitat de forta pujada per acabar amb un descens molt accentuat. Per part del CAI s’hi van desplaçar quatre representants, amb una molt meritòria segona posició de Josep Maria Planell en categoria júnior, en el que era el seu debut amb el CAI Triatló. Una manera immillorable de debutar. També cal destacar el bon treball d’equip en aquesta primera prova de lliga de duatlons de muntanya que va fer que l’equip pogués finalitzar en una bona 14ena posició de la general. Els resultats globals van ser: Josep Maria Planell: 64è amb un temps de 1 hora, 44 minuts i 5 segons, que va ser segon en júniors. En posició 101 va arribar José Roque Rios, amb un temps de 1 hora, 54 minuts i 49 segons. Dos minuts més tard entrava a meta David Segura, que era 107è. Finalment, va acabar en lloc 165 Víctor Ríos, amb un temps de 2 hores, 30 minuts i un segon.