TORNAR
PUBLICITAT

Vilanova negocia tenir una Cruyff Court

L’alcaldessa vilanovina visita Sant Pere de Ribes i parla amb el responsable de la Fundació

esports
Diumenge, 4 novembre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El municipi pot tenir en breu el segon camp d'aquestes característiques a l'Anoia. El primer va ser inaugurat fa set anys a Igualada, al Xipreret, amb la presència del propi Johan Cruyff.

Vilanova vol tenir un camp pensat pel mític '14'. En uns mesos, el municipi anoienc espera disposar d'una nova pista d'esports d'ús lliure. L'alcaldessa Noemí Trucharte es va reunir la setmana passada amb Sander Waare, de la Fundació Cruyff, i l'alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido on recentment s'ha estrenat un camp de futbol construït per la Fundació. Trucharte s'ha posat en contacte amb aquesta fundació per conèixer el projecte i amb la voluntat d'aconseguir una pista per al municipi que faciliti la pràctica esportiva d'infants i joves

Trucharte, a la dreta, amb Sander WaareEs tracta de petits camps de futbol d'ús lliure que tenen com a objectiu fomentar l'esport i inculcar valors com la responsabilitat, la integració, el joc en equip i la superació personal, així com aconseguir prevenir el sedentarisme i l'obesitat infantil. A través dels Cruyff Courts, la quitxalla pot gaudir d'un lloc de trobada segur i conèixer la importància de la unió, de fer amistats, de descobrir el seu propi talent i d'aprendre a guanyar i també a perdre. Un conjunt d'experiències que contribueixen positivament en el seu creixement, tant físic com mental. 

A dia d'avui, fruit de l'aliança entre la Fundació Cruyff, la Fundació Bancària 'la Caixa' i la Fundació FC Barcelona, ha estat possible la construcció, manteniment i dinamització d'un total de 15 Cruyff Courts arreu de Catalunya. Es prioritzen zones desfavorides per fomentar la inclusió social d'infants i joves especialment vulnerables a través de la pràctica de l'esport. Vilanova continua en contacte amb la Fundació que "valorarà la possibilitat de fer una d'aquestes pistes al municipi".

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.