TORNAR

L'alcalde de Piera Jordi Madrid visita a Junqueras i Romeva a Lledoners

El batlle trasllada als presos polítics ”l’escalf de la ciutadania”

politica
Dimarts, 4 desembre 2018. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Jordi Madrid va poder conversar amb Junqueras i Romeva. La seva trobada es produeix quan ja fa més d'un any que el primer és en presó preventiva.

L'alcalde de Piera, el republicà Jordi Madrid, va ser el passat divendres al centre penitenciari de Lledoners per a visitar el president d'ERC Oriol Junqueras.
Madrid, acompanyat pels alcaldes republicans de Sant Sadurní d'Anoia, Santa Coloma de Farnés i Balaguer, ha pogut conversar amb el president d'Esquerra i el diputat Raül Romeva, empresonats, de forma preventiva, des del passat 3 de novembre del 2017.  

Madrid, a l'esquerra, amb els altres batlles que van fer la visitaEl batlle del segon municipi més gran de l'Anoia declara que "estan forts i coneixedors que són víctimes d'un estat repressor". Madrid també explica que Junqueras i Romeva demanen que "no defallim, que seguim treballant per a fer una nova República". Per a l'alcalde de Piera, només amb els valors d'una nova República sortiran lliures. Jordi Madrid els va poder fer una forta abraçada "en nom de molts pierencs, així com traslladar el suport incondicional i l'agraïment etern".


1 Comentaris

U

Un pierenc

Piera

4 de desembre 2018.14:19h

Respondre

Haria bien el señor Madrid de visitar tambien a los y las pierenses que viven en los barrios y urbanizaciones. Los continuados gobiernos en los que ha participado no han movido un dedo para mejorar... Llegir més la calidad de vida en estas zonas. A veces pienso que nos tiene alergia a algunos.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.