TORNAR

L'ANC farà visible el compte enrere cap al 27-S

A mig any per les eleccions al Parlament

politica
Divendres, 27 març 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb una pancarta i un calendari a la Plaça de l'Ajuntament d'Igualada, l'Assamblea Nacional Catalana anoienca engegarà la campanya cap al 27-S. El col·lectiu també crida a omplir la plaça

Aquesta tarda comença el compte enrere per l'ANC de cara a les eleccions catalanes del 27-S. L'entitat fa una convocatòria per omplir, a 2/4 de 8 del vespre, la Plaça de l'Ajuntament d'Igualada. En aquest cèntric espai s'hi col·locarà una pancarta i un marcador per fer visible "el compte enrere" cap al dia 27 de setembre, quan han de tenir lloc les eleccions al Parlament, per les quals es vol assolir una majoria a favor de la independència.

Amb el lema "primer 27 abans del 27-S" i també "On tot comença", els membres de l'assemblea col·locaran la pancarta i el marcador que assenyala els dies que resten per a les votacions. Es conclourà l'acte amb la lectura d'un manifest. L'ANC de la comarca vol una demostració de força i mantenir viva la mobilització fins el 27S.

 


6 Comentaris

m

mariona

IGD

30 de març 2015.17:22h

Respondre

Senyors de la Redacció de Anoia Diari, en primer lloc, agrair la vostra gentilesa per com a mínim, donar-me una explicació, del nyap, no se si meu ,ho vostra, pro si que estareu amb mi que una... Llegir més mica estrany..
Com anècdota i sols com anècdota, segueixo no entenent , el perquè, el dissabte surtis la noticia, i el diumenge, ja se havia tret.
De veritat, sense cap ganes de buscar 5 potes al gat, pro, no ho entenc!
De totes formes repeteixo, os agraeixo sincerament el vostre saber fer dons, no es gaire normal que una redacció, doni explicacions a una simple comentarista, en fer-ho, per mi, os dóna un plus de honradesa, que mols voldria per ells.
Per acabar, perdoneu-me, pro segueixo veient la ma que ”mece la cuna” en la ANC.i comprenc perfectament, que vosaltres no sereu els que aixequin la llebre.
(Com diuen a Galícia, sobre les bruixes ”de haberlas haylas” )

r

ramon

30 de març 2015.11:43h

Respondre

¡La confiança, es guanya amb mols anys de treballs honest, pro es pot perdre en un moment.!
Espero que el comentari anterior de la Mariona, no sigui cert, i Anoia Diari desmenteixi, que el... Llegir més comentari es fals, i no sa publicat aquesta noticia el dissabte,dia 28, ni tampoc sa publicat junt a la noticia la foto, de la posada en escena den ”avent”, amb 4 i el cabo, com diu la Mariona.
Si es cert, seria bo, que sens informes del per que, de la retirar la noticia i la foto, que es menciona en el comentari anterior.
Com també, en el cas de que ANC, hagi tingut alguna cosa a veure amb la retirada, el per que de la seva pressió per la seva retirada.
No vull creure, que ”affaire”, sigui un símptoma patent, de les manipulacions, mentides, i el ”inflament” de la realitat, envers las seves posades en escena.

m

mariona

IGD

29 de març 2015.12:27h

Respondre

”ANC fa una convocatòria per omplir, a 2/4 de 8 del vespre, la Plaça de l’Ajuntament d’igualada.”
”On tot comença”, els membres de l’assemblea col·locaran la pancarta i el... Llegir més marcador que assenyala els dies que resten per a les votacions.”

El dissabte, arran de la noticia, sortia un extracta en aquest mateix diari, amb una foto, de la perafernalia que anunciava la noticia anterior.
En la foto, es contrastava, que a la convocatòria, per dir de una manera suau, i van anar ”4 i el cabo”.
Vaig fer un comentari, crític, pro al meu parer, realista, amb el nom de ”impressionada”, on feia pales, del ”dia històric” que va viure Igualada.
La noticia a desaparegut, i de retruc el meu comentari.
Serà que Anoia diari, a rebut pressions polítiques, de la ANC per de retirar la noticia, i amb ella, la contrastació visual, del fracàs sense pal·liatius de la convocatòria ? Fins a qui arriba la manipulació , de aquest salva patrias?
Si fos axis, tal com diuen, ” per els seus actes, els coneixereu”

O simplement es que no se localitzar la noticia del dissapte?

A

AnoiaDiari

30 de març 2015.16:00h

Bona tarda Mariona,
la notícia que vam publicar el dissabte 28 de març la trobaràs aquí:
http://anoiadiari.cat/fotonoticia/anc-comenca-compte-enrere-27s/

Va sortir en... Llegir més portada durant tot el dissabte, però diumenge ja no hi constava.
Per tant, les teves suposicions de pressions per part de l’ANC queden en això, en suposicions, perquè no és cert.

Gràcies,
Rep una cordial salutació de tot l’equip de redacció.

i

igualadí

3 d'abril 2015.14:45h

Mariona, ja veig que a part de no saber escriure (text ple de faltes ortogràfiques), tampoc saps llegir. En canvi, de desprestigiar ja veig que en saps molt.

j

juan

B Montserrat

27 de març 2015.18:42h

Respondre

Tic, tac, tic tac, la cuenta atras ya ha comenzado Srs de la ANC,
El chanchullo, y las subvenciones, pronto se acabaran, y tendreis que ganaros la vida como el resto de los mortales,... Llegir més TRABAJANDO.
Tendreis que buscaros otro entretenimiento, que hos parece, apuntaros a Caritas, como voluntarios, este seguro que es mas humano, necesario y etico, seguro que hos llenara mucho mejor, vuestra triste vida de ”mangantes”
(18.40 , 80 lecturas, esto va de capa caida.)

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.